Άναψε φωτιές η δήλωση Σκουρλέτη περί “τοξικότητας” του Γιώργου Παπανδρέου

Τη δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «είναι ένα τοξικό πρόσωπο», κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, που είχε υπάρξει υπουργός στην κυβέρνησή του. Τα όσα είπε όμως προκάλεσαν την αντίδραση αρκετών στελεχών του ΚΙΝΑΛ.

“Δεν είμαι από αυτούς που είτε δημιούργησαν τότε προβλήματα στον Παπανδρέου, είτε τον εξέθεσαν, είτε τον μαχαίρωσαν πισώπλατα. Γιατί είχε όλες αυτές τις κατηγορίες. Είχε φίλους που τον εξέθεσαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους, είχε εσωκομματικούς αντιπάλους που τον υπονόμευαν από την πρώτη ημέρα. Λοιπόν εγώ δεν άνηκα σε αυτούς. Εγώ ανήκα σε αυτούς που έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και για εκείνον και για την παράταξη στην οποία βρισκόμουν” είπε ο κ. Ραγκούσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.”Δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα. Εγώ δεν νομίζω ότι ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή” πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης, αποφεύγοντας πάντως να απαντήσει ευθέως.

Την τοποθέτησή του σχολίασε μέσω Twitter o ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης. «Είπε ο Ραγκούσης ότι ο Σκούρλετης που είπε τον Γιώργο Παπανδρέου «τοξικό» δεν το είπε για κακό. Άρα τώρα που έχουμε γιορτές ξέρετε τι να ευχηθείτε: «Υγεία, ευτυχία και τοξικότητα για εσάς και τις οικογένειες σας» Είναι για καλό, καλές γιορτές λοιπόν!»«Αλήθεια, εάν ήταν τοξικός ο Γιώργος Παπανδρέου, τι έγιναν σήμερα τα τοξικά απόβλητά του που σιωπούν απέναντι στη χυδαιότητα τη μία του Πολάκη και την άλλη του Σκουρλέτη, επειδή βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ; Τόσο πολύ φοβούνται πλέον τον κάθε Σκουρλέτη και έχουν μείνει άφωνοι στις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ του 4% ή τόσο πολύ τους θόλωσε η ανάγκη της καρέκλας; Ουαί ημίν συριζαίοι, πρώην και νυν, υποκριτές», είπε από την πλευρά του ο Σπύρος Καρανικόλας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ .Πρόσθεσε επίσης ότι ο κ. Σκουρλέτης «θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τοξικό για τη χώρα, τους πολίτες και την ίδια τη Δημοκρατία ήταν το μίσος και η μισαλλοδοξία που έσπειρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες των αγανακτισμένων μαζί με τους Χρυσαυγίτες, την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ προέτασσε το εθνικό πατριωτικό συμφέρον για να αποφευχθεί η εθνική τραγωδία της χρεοκοπίας».«Εγώ δεν νομίζω ότι ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή», δήλωσε ο κ. Ραγκούσης Γιάννη…..το τερμάτισες…” ανέφερε σε δικό του tweet το στέλεχος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ