Δρίτσας: Αισθάνομαι άσχημα – Προφανώς και δεν αποδέχομαι βιασμούς παιδιών – BINTEO

«Έχει απομονωθεί το σύνολο των λεχθέντων, σε ένα διάλογο έντονο που ο λόγος ήταν ατελής γιατί ανταλλάξαμε φράσεις. Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ είχε οξύνει το κλίμα», είπε ο Θοδωρής Δρίτσας στο «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη για την χθεσινή του αποστροφή σε συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής Σπύρο Καρανικόλα σε τηλεοπτική εκπομπή όταν ο δεύτερος είπε ότι «στη Μόρια γίνονται βιασμοί ανηλίκων» και ο Θοδωρής Δρίτσας είπε «μία φορά το εξάμηνο».

Ο κ. Δρίτσας υπογράμμισε ότι «αισθάνομαι άσχημα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να μπορεί να δικαιολογεί, να ανέχεται ή να αποδέχεται βιασμούς ανηλίκων ανάλογα με τη συχνότητα που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο», ενώ μίλησε για «προβοκάτσια από τον κ. Καρανικόλα αλλά και από ένα ολόκληρο σύστημα που αξιοποιεί το κάθε τι απομονώνοντας τμήματα ενός διαλόγου».

«Ο κ. Καρανικόλας ήθελε να με φορτώσει με αυτήν την κατηγορία. Στη συνέχεια ακούστηκε 5-6 φορές η φράση μου “όχι βέβαια”», είπε τονίζοντας ότι δεν ακούστηκε η εν λόγω φράση.

«Ήταν μία προσπάθεια για να διορθώσουμε το κλίμα των προσφύγων ως φορείς εγκλημάτων», σημείωσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ