Μαραθώνια κατάθεση Φρουζή στην προανακριτική – Τι αποκάλυψε για την προστατευόμενη μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση» – ΒΙΝΤΕΟ

Επί οκτώ ώρες κατέθετε χθες Πέμπτη ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Κατά τη μαραθώνια κατάθεσή του, προέβη σε νέες αποκαλύψεις για έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis αναφέρθηκε στην μάρτυρα με τον κωδικό “Αικατερίνη Κελέση”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για πρώην συνεργάτιδά του.

Όταν ερωτήθηκε από τον κ. Κεγκέρογλου “έχετε υποψία για το ποια είναι η προστατευόμενη μάρτυρας Αικατερίνη Κελέση;”, ο κ. Φρουζής απάντησε: “κάτι έχω στο μυαλό μου”. “Παρενέβη ο κ. Υψηλάντης, ρωτώντας: “Η κυρία Κελέση μήπως ήταν συνεργάτιδα σας;”. “Δεν ξέρω, πιθανολογώ πάνω από τη βάση”, απάντησε ο κ. Φρουζής. “Σε τι ποσοστό είστε”, τον ρώτησε ο κ. Μαρκόπουλος, “Με πολύ καλές πιθανότητες. Σε καλό ποσοστό”, ήταν η απάντηση του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επέμεινε, επίσης, ότι συναντήθηκε με την κ. Τουλουπάκη, η οποία -όπως ισχυρίστηκε- του πρότεινε να τεθεί σε καθεστώς ευνοϊκής μεταχείρισης, αρκεί όμως να καταθέσει για τα 10 πολιτικά πρόσωπα. Αμφισβήτησε, δε, τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, με το επιχείρημα ότι έχουν οικονομικά κίνητρα και ίσως “πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη”.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ