Τσακαλώτος: Οι πρόσφυγες είναι πόρος, βοηθούν την οικονομία και το ασφαλιστικό – ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο και το στέλεχος Προοδευτικής Συμμαχίας, Νίκο Μπίστη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Νοεμβρίου, με θέμα: “Η Αριστερά και ο προοδευτικός κόσμος, προχωράμε μαζί” σε καφέ της πόλης των Γιαννιτσών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσακαλώτος αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τα λάθη που έγιναν, αλλά και στο πρόγραμμα της ΝΔ, σε ό,τι έχει να κάνει με την κοινωνική ανισότητα που το πρόγραμμά της ήδη χωλαίνει. “Το δικό της πρόγραμμα χτίστηκε στην καταστροφή. Άρα εμείς πρέπει να αποδομήσουμε το ζήτημα αυτό, διότι οι νεοφιλελεύθερες συμμαχίες είναι αυτές που δημιούργησαν τα προβλήματα και στην Ελλάδα και παγκοσμίως,…”.

Για το προσφυγικό σημείωσε πως:

“Η ΝΔ θέλει μια ταυτότητα πιο ηγεμονική, πιο αυταρχική, πιο ρατσιστική… οι αόρατοι πρόσφυγες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι οι πρόσφυγες δημιουργούν κατανάλωση για νέες θέσεις εργασίας, δεν παίρνουν από τους “ιθαγενείς”… είναι πόρος, βοηθούν την οικονομία και το ασφαλιστικό…” είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Πηγή πληροφοριών, φωτό και βίντεο: logospellas.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ