Τζανακόπουλος για Γεωργιάδη: Ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης – Επιχειρεί με γκροτέσκα σχόλια να βγει από τη δύσκολη θέση – ΒΙΝΤΕΟ

Ότι ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης, καταλόγισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού ότι: “θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων”.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η δήλωση αυτή “υπερβαίνει -κατά τη γνώμη μου- τα όρια της πολιτικής σύγκρουσης. Στην πολιτική σύγκρουση μπορεί να υπάρχουν εγκλήσεις, αντεγκλήσεις, να ανεβαίνουν οι τόνοι. Όλα αυτά είναι απολύτως λογικά, εύλογα, ωστόσο θεωρώ ότι πρέπει να τίθενται και συγκεκριμένα όρια σε αυτού του τύπου την πολιτική αντιπαράθεση. Και νομίζω ότι ο κ. Γεωργιάδης τα ξεπέρασε”.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, “επειδή ακριβώς προέκυψε το θέμα με το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis, στο οποίο ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολιτικοί που χρηματίζονται, που χρηματίστηκαν από τη Novartis και βρέθηκε σε δύσκολη θέση, επέλεξε, για να ξεφύγει από τη δύσκολη αυτή θέση, να δηλώσει σήμερα ότι εκείνοι που χρηματίστηκαν είναι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολάκης”.

Και κατέληξε λέγοντας: “Αναρωτιέται κανείς αν πρέπει να βάλει τα γέλια ή αν πλέον ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση, σε σχέση με το ζήτημα της Novartis, που επιχειρεί με αυτά τα γκροτέσκα σχόλια να βγει από την εξαιρετικά δύσκολη θέση, στην οποία ο ίδιος έβαλε τον εαυτό του. Το θέμα αυτό αφορά τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είτε θα αναγκάσει τον υπουργό του, με τον έναν ή το άλλο τρόπο, να πάψει να λέει αυτά που λέει, είτε θα πρέπει να τον απομακρύνει. Με αυτή τη στάση του, εσάς βλάπτει ο κ. Γεωργιάδης, δεν βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν βλάπτει τον κ. Τσίπρα, δεν βλάπτει τον κ. Πολάκη. Βλάπτει τη ΝΔ και την κυβέρνηση”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ