ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Θρηνούν για τον Αμαζόνιο αλλά γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους – ΦΩΤΟ

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για την αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας, ασκεί η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι “Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας”.

«Οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας! Όπως και ως κυβέρνηση που μιλούσαν για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς, τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!”, αναφέρει το κυβερνών κόμμα και προσθέτει: «Φαίνεται ότι για τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ το περιβάλλον έχει αξία ως σύνθημα ή ως ταμπέλα στη νέα μαρκίζα του κόμματός τους μήπως κερδίσουν ψήφους».

Σε υστερόγραφο, η ΝΔ υπενθυμίζει ότι στην προεκλογική περίοδο «δεν έκανε αφισοκόλληση σεβόμενη το περιβάλλον και τις αρχές της» και επισυνάπτει φωτογραφία από μία αφίσα του Αλέξη Τσίπρα, στο κέντρο της Αθήνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ