Στα περίπτερα ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή ο Τσίπρας – Tο κόκκινο σημάδι στο μέτωπο, η παγωμένη μπίρα και όλα όσα έγιναν στη βόλτα του στη ΔΕΘ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Για περισσότερες από δύο ώρες περιηγήθηκε στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η περιοδεία στους χώρους της ΔΕΘ ξεκίνησε με επίσκεψη στο περίπτερο του Ηρακλή, εκεί όπου στελέχη της ομάδας του έθεσαν το θέμα του Καυταντζογλείου σταδίου, τονίζοντας ότι αποτελεί έδρα των κυανόλευκων εδώ και πολλά χρόνια.

Άνθρωποι του Ηρακλή μίλησαν με τον κ. Τσίπρα και του εξήγησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Δεν γίνεται να πέφτει κατηγορίες στα χαρτιά, του είπαν οι υπεύθυνοι του «Γηραιού», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να τους υπενθυμίζει πάντως ότι είναι… Παναθηναϊκός.

Αμέσως μετά το περίπτερο του Ηρακλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε στάση στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου ξεναγήθηκε από τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στη συνέχεια στα περίπτερα τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Άρη. «Καλή η προσπάθειά σας παρά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος προς τον αντιπρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κ. Καρυπίδη που τον υποδέχτηκε και του χάρισε ένα λεύκωμα με την ιστορία του Άρη.

«Χαρά μου που βλέπω τους πρωταθλητές», είπε ο κ. Τσίπρας στα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που τον υποδέχτηκαν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και τού χάρισαν μια αναμνηστική πλακέτα του συλλόγου. Ρώτησε, μάλιστα, ο κ. Τσίπρας πόσα χρόνια είχε να πάρει πρωτάθλημα ο Δικέφαλος του Βορρά, για να λάβει την απάντηση 34.

Στην έκθεση κάνναβης

Την έκθεση κάνναβης “Salonica Cannabis Expo” επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στα σταντ και συνομίλησε με τους εκθέτες, ενώ συνομίλησε με φίλους και συγγενείς ασθενών, από τους οποίους δέχθηκε συγχαρητήρια για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη χρήση κάνναβης για ιατρικούς και φαρμακευτικούς σκοπούς. “Συνεχίστε έτσι” του είπαν.

Το μονοθέσιο, το drone και ο… πύραυλος που εντυπωσίασαν τον Τσίπρα – ΦΩΤΟ

Το περίπτερο 15 «Academia», όπου διατηρούν σταντς τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Μεταξύ άλλων, περιηγήθηκε στα σταντς του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, όπου του έκαναν δώρο ελαιόλαδο, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του ΑΠΘ. Παράλληλα, η Aristotle Racing Team του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ του παρουσίασε το εντυπωσιακό ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο και το καινοτόμο drone πολλαπλών χρήσεων.

Ο Αλέξης Τσίπρας δοκίμασε και… μπίρα

Μπίρα δοκίμασε σε ένα από τα περίπτερα της ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας σταμάτησε στο περίπτερο της νέας μπίρας της Θεσσαλονίκης, «Νύμφης», που είναι η επίσημη μπίρα της 84ης ΔΕΘ, και.. δροσίστηκε με ένα κρύο ποτήρι.

Το κόκκινο σημάδι των Ινδών στο μέτωπο του Αλέξη Τσίπρα – Τον υποδέχθηκαν με παραδοσιακούς χορούς – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το περίπτερο της Ινδίας, που είναι τιμώμενη χώρα στην 84η ΔΕΘ, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν με παραδοσιακούς χορούς, ενώ μέλη του περιπτέρου της Ινδίας ζωγράφισαν στο μέτωπο του κ. Τσίπρα το γνωστό κόκκινο σημάδι των Ινδών που λέγεται tilaka και του έκαναν δώρο ένα ελεφαντάκι για καλή τύχη.

Ο μικρός φαν

Ήταν σίγουρα ο πιο μικρός σε ηλικία υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα, που βρέθηκε σήμερα στους χώρους της ΔΕΘ. Πρόκειται για τον Θάνο, ο οποίος περίμενε να συναντήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να βγάλει μαζί του φωτογραφία.

Μάλιστα κατάφερε να εξασφαλίσει και πρόσκληση για να βρεθεί στην ομιλία του σήμερα το βράδυ στο Βελλίδειο.

Φωτορεπορτάζ: Μπάμπης Τζιομπάνογλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ