Στον εισαγγελέα ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης – «Είμαι κρατούμενος, θα υποβάλω μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου» – ΦΩΤΟ

«Είμαι κρατούμενος. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχει μία διαδικασία. Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική και εγώ θα υποβάλω το απόγευμα μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου», είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Θανάσης Νασίκας μιλώντας στο onlarissa.gr.Ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου το μεσημέρι της Τρίτης και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 2 μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νασίκας συνελήφθη και κρατείται έπειτα από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του για απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Ο κ. Βελόπουλος μιλώντας στον RealFm 97,8 σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε σημείωσε: «είναι μια προσωπική αντιπαράθεση που αφορά την επιλογή μου να μην αδικήσω έναν άνθρωπο που πήρε 3000 σταυρούς και να δώσω την έδρα σε κάποιον άλλον που έχει 1200. Η ζωή με έμαθε να λειτουργώ έντιμα. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο που πήρε στην Ά Θεσσαλονίκης 3000 σταυρούς να τον αδικήσω. Δεν είναι η καρέκλα το ζητούμενο για μένα. Ούτε ο Θεός δεν θέλει το άδικο. Ένας άλλος πήρε 3000 σταυρούς στο ίδιο κόμμα με σένα, εσύ πήρες 1200. Ο κ. Νασίκας είπε διάφορα, δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή, είναι προσωπική αντιπαράθεση. Μπαίνω στην ουσία, είναι άδικο να πεις σε αυτόν που πήρε 3000 σταυρούς ότι δίνω την έδρα σε αυτόν που πήρε 1200. Αυτά σε εμάς δεν υπάρχουν. Όποιος νίκησε στον στίβο των εκλογών αυτός δικαιούται να πάρει την έδρα. Στην τελική έπρεπε να επιλέξω μια έδρα, κάποιος θα στεναχωριόταν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ