Πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Στις κάλπες προσέρχεται ο ελληνικός λαός αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 663ο Εκλογικό Τμήμα στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Καραθεοδωρή και Ουράνη 16), στις 10:00.

Στο 27ο και 30ό δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, Πελασγίας & Παπαδιαμάντη 1.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Επίσης, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στις 9.30 π.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου – Αχιλλέως 34 (θέση Παναγίτσα) και ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 11.30 π.μ. στην Αθήνα στο 111Ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Κεδρηνού & Τσέλιου, Γκύζη). Στη συνέχεια θα επισκεφθεί και άλλα εκλογικά κέντρα της Α’ Αθήνας μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Αθήνας, Διαμαντή Καραναστάση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ