Debate Στούμπου – Αϊβαλιώτη στον Realfm 97,8

«Το βέβαιο είναι μετά τις κάλπες το πολιτικό τοπίο θα είναι διαφορετικό. Ακόμα και το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ μεγάλο, δεν βγαίνει το σενάριο που κάποιοι μοχθηροί τύποι ή κάποια κέντρα ήθελαν να καλλιεργήσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ξανά μία μικρή δύναμη. Εδραιώνεται ως ισχυρή, μεγάλη πολιτική δύναμη της αριστεράς και των προοδευτικών συμπολιτών μας. Από τις μεγάλες χρεοκοπίες των δεκαετιών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν θαυματοποιός ούτε μεγαλουργός, ήταν όμως αποτελεσματικός», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας , Νίκος Στούμπος.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον νότιο τομέα της Β’ Αθήνας, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης τόνισε ότι «έχει τεράστια σημασία να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας. Η ΝΔ έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα όπου όλοι οι εξωτερικοί παρατηρητές βλέποντας το πρόγραμμα λένε ότι αυτό μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο ενάρετο κύκλο ανάπτυξης. Οι οίκοι αξιολόγησης έχουν δει το πρόγραμμα της ΝΔ και λένε ότι είναι ρεαλιστικό και μπορεί να φέρει άνοιξη επενδυτική στη χώρα. Αυτή τη στιγμή εξαιτίας διαφόρων επενδυτικών παραλογισμών λιμνάζουν επενδυτικά σχέδια των 30 δισ. Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουμε το Ελληνικό και αυτό θα δώσει ένα πολύ ισχυρό σήμα στην επενδυτική κοινότητα ότι εδώ we mean business και το ελατήριο της οικονομίας θα εκτιναχθεί».

«Αυτή η κυβέρνηση πέτυχε εκεί που απέτυχαν οι άλλες. Στο μείζον ζήτημα της εξόδου από τα μνημόνια, παρά τις βαριές ουρές και υποχρεώσεις που έχουμε ακόμα ως χώρα και παρά τα ελλείμματα, αντιμετώπισε την έξοδο, αντιμετώπισε τη συσσώρευση ενός ισχυρού μαξιλαριού που έδωσε τη δυνατότητα να ξαναβγεί η χώρα μας μετά από τόσα χρόνια στις αγορές. Με αυτό το μαξιλάρι των 37 δισ. η χώρα μας έχει μία αυτοδυναμία», υποστήριξε ο κ. Στούμπος.

«Όταν κάνεις μία συμφωνία, και τα δύο μέρη πρέπει να τηρούν τα συμφωνημένα έτσι ώστε να προχωρήσει η επένδυση γιατί αλλιώς η χώρα θα μείνει στη θεωρία και εμείς θα πίνουμε ουζάκια τα βράδια και θα λέμε ας έρθουν οι καλοί επενδυτές τους οποίους θα φανταζόμαστε σαν αγγέλους εξ ουρανού και δεν θα υπάρχουν. Η χώρα σήμερα έχει το χειρότερο επιχειρηματικό περιβάλλον στον πολιτισμένο κόσμο», απάντησε ο κ. Αϊβαλιώτης με αφορμή το επενδυτικό κλίμα στη χώρα και την επένδυση του Ελληνικού.

Ακούστε το ηχητικό :

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ