Βασιλικός: Ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε και πέτυχε να βγάλει τη θηλιά του τρίτου μνημονίου

«Η ειδοποιός διαφορά της Δεξιάς από την Αριστερά είναι μόνο μία, η Δεξιά έχει την αναλγησία στη συμπεριφορά της απέναντι στους πολίτες και η Αριστερά την κοινωνική ευαισθησία ως συμπεριφορά απέναντι στους μη έχοντες, τους μη προνομιούχους, αυτούς που παλεύουν και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ κανένας έντιμος αναλυτής δεν επιτρέπεται να παραβλέψει».

Αυτό είπε ο Βασίλης Βασιλικός, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας πριν από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα, την πόλη από όπου κατάγεται.

Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε και πέτυχε να βγάλει τη θηλιά του τρίτου μνημονίου από τον σβέρκο του ελληνικου λαού. Είπε ότι στις ευρωεκλογές ξεθύμανε ο λαόις και τώρα ανασυντάσσεται και βλέπει με τη λογική και όχι το συναίσθημα, τον λόγο που πρέπει να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση, αντί να έρθει άλλη να ξηλώσει ό,τι πέτυχε ο σημερινός πρωθυπουργός.

Για σπουδαίο άνθρωπο και κορυφαίο διανοούμενο μίλησε ο κ. Τσίπρας μιλώντας για τον κ. Βασιλικό. Είπε ότι ένα πράγμα του ζήτησε ο κ. Βασιλικός αποδεχόμενος την πρόταση του πρωθυπουργού να είναι επικεφαλής, να διοργανωθεί μια προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα με εκείνον να κάνει την εισαγωγική τοποθέτηση, όπως και έγινε.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ