Στην Κύπρο για την κηδεία του Χριστόφια ο Τσίπρας – Το προεκλογικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Του Φοίβου ΚλαυδιανούΟ πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί την Τρίτη στην κηδεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, η οποία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη στις 17.00, στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ θα υπογράψει και το βιβλίο συλλυπητηρίων της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τον Δημήτρη Χριστόφια.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τρίτης θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Star.

Την Τετάρτη το πρωί ο κ. Τσίπρας θα έχει μία επιχειρηματική συνάντηση επενδυτικού ενδιαφέροντος και το βράδυ θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Εταιρείας Λιπασμάτων.

Την Πέμπτη το πρωί θα προχωρήσει στην υπογραφή της συμφωνίας για έρευνα φυσικού αερίου και αξιοποίησή του στα θαλάσσια οικόπεδα νοτίως και δυτικά της Κρήτης με την εταιρία ExxonMobil, ενώ το ίδιο βράδυ θα παραβρεθεί σε εκδήλωση στην Καβάλα.

Την Παρασκευή το πρωί πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Τρίπολη σε εκδήλωση αφιερωμένη στην αγροτική πολιτική, ενώ το βράδυ θα βρίσκεται στην Καλαμάτα.Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ