Μοροπούλου: Πόλεμος λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή μου να είμαι στο πλευρό του Μητσοτάκη

Απάντηση για την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα, έδωσε στην εκπομπή ”Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη, η καθηγήτρια Τώνια Μοροπούλου, μετά τις καταγγελίες ότι εισέπραττε τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της.

«Δήλωσα ότι δεν έκανα καμία παράνομη ενέργεια, δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, έμπαινε στο ταμείο μου. Συνεπώς, δεν υπάρχει από την πλευρά μου ευθύνη επί της διαδικασίας αυτής. Αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει ευθύνη, γι’ αυτό κίνησα άμεσα ένδικη διαδικασία. Προσέφυγα στη δικαιοσύνη για να καλύψω άμεσα τα οφειλόμενα ποσά για τα οποία φορολογούμαι», δήλωσε η Τώνια Μοροπούλου, προσθέτοντας ότι «παρά το γεγονός ότι αμέσως δημόσια εξέθεσα όλα τα γεγονότα, η λάσπη συνέχισε και από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία. Βλέποντας ότι γίνομαι επίκεντρο ενός αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, γίνομαι επίκεντρο υποβάθμισης της με πόλεμο λάσπης γιατί ενδεχομένως δεν μπορούσαν να με μειώσουν αλλιώς και να δεχθούν την πολιτική επιλογή μου να είμαι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Επίσης, τόνισε ότι «για να αποκρούσω τη σπίλωση του ονόματός μου και του έργου μου από τον πόλεμο λάσπης που ενορχηστρώθηκε εναντίον μου, απέσυρα την υποψηφιότητά μου γιατί από ευθιξία γιατί δεν θέλω να βλάψω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές. Πρόκειται για έναν πόλεμο λάσπης ο οποίος προήλθε από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία για την πολιτική επιλογή μου να είμαι στο πλευρό του Μητσοτάκη και της ΝΔ».

Ερωτηθείσα αν της ζητήθηκε από τον κ. Μητσοτάκη να παραιτηθεί, η κ. Μοροπούλου απάντησε: «Είναι σαφές και στο κείμενό μου ότι ενημερώνω τον πρ. της ΝΔ μετά τον πόλεμο λάσπης που ενορχηστρώθηκε εναντίον μου για την επιλογή μου να είμαι στο πλευρό του, αποσύρω την υποψηφιότητά μου γιατί δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει αυτήν την υπόθεση για να τον βλάψει στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές».

Τέλος, η κ. Μοροπούλου υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει τη ΝΔ για το ζήτημα αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ