Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Καμίνη περί 4ου μνημονίου

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Καμίνη, ο οποίος έκρινε ως “πάρα πολύ πιθανό” το ενδεχόμενο 4ου μνημονίου, λόγω των παροχών που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του στο One Channel, ο κ. Καμίνης ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Διαβάστε σοβαρούς ανθρώπους, οι οποίοι λένε ότι όλες αυτές οι παροχές στην ουσία υπονομεύουν το μέλλον της χώρας” και κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση εάν πάμε για 4ο μνημόνιο, είπε: “Ναι είναι πάρα πολύ πιθανό. Εγώ δεν θα το απέκλεια αυτό το πράγμα”.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας: “Αναμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις της κ. Γεννηματά. Για ποιες ‘παροχές’ αλήθεια μιλάει ο κ. Καμίνης; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το Κίνημα Αλλαγής; Συμμερίζεται, άραγε, τις απόψεις του κ. Καμίνη, οι οποίες ταυτίζονται με το αφήγημα της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που ψάχνει άλλοθι για φέρει ξανά πίσω τις πολιτικές ΔΝΤ, ώστε να επιβάλλει την αντικοινωνική και σκληρά νεοφιλελεύθερη πολιτική του;”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ