Τσιόδρας στον Realfm 97,8: Σιγουριά δεν υπάρχει μέχρι να κλείσουν οι κάλπες – Το 9,5% δίνει έναν αέρα νίκης στη ΝΔ

“Σιγουριά δεν υπάρχει μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και να βγουν τα αποτελέσματα. Προφανώς, το 9,5% δίνει έναν αέρα νίκης στη ΝΔ”, είπε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Από εκεί και πέρα ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι να μπορέσεις να έχεις πλειοψηφία κοινοβουλευτική εξαρτάται από το απόλυτο ποσοστό που θα έχει η ΝΔ, από τα πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή και από το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός, δεν εξαρτάται από τη διαφορά του πρώτου και του δεύτερου κόμματος. Άρα, καμία χαλαρότητα δεν υπάρχει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θριαμβολογεί σε καμία περίπτωση. Πάρα πολύ μετρημένες ήταν οι δηλώσεις και των στελεχών της ΝΔ, δεν είναι ώρα για πανηγύρια. Ήταν το πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε με το συγκεκριμένο σκορ, όμως η πραγματική μάχη είναι η μάχη των εθνικών εκλογών οπού εκεί θα κληθεί ο ελληνικός λαός πράγματι να αποφανθεί εάν θα εγκριθεί ένα σχέδιο το οποίο οδηγεί τη χώρα στην ανάπτυξη ή εάν θα πάμε σε ένα σχέδιο το οποίο προσπαθεί να εμφανίσει ο κ. Τσίπρας, το οποίο είναι μία καρικατούρα της ΝΔ”, σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και πρόσθεσε:

“Με μία καμπάνια την οποία κάνει μίσους, μάχες, πόλεμοι κτλ., μόνο που δεν βγήκε να ζητήσει τα 200 ευρώ πίσω από τον κόσμο που δεν τον ψήφισε. Μόνο αυτό δεν είπε”.

Αναφερόμενος στην πρόθεση του Σταύρου Θεοδωράκη να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού και στην εισήγηση του να μην κατέβει το κόμμα στις εκλογές ο κ. Τσιόδρας δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είναι μία εξέλιξη η οποία με λυπεί εμένα προσωπικά, η εξέλιξη όχι η απόφαση γιατί ήταν περίπου προδιαγεγραμμένο το τι θα γίνει. Θεωρούσα ότι το Ποτάμι θα έπρεπε να συνεργαστεί με τη ΝΔ, νομίζω ότι θα είχε να προσφέρει σε αυτό θετικά και στην ΝΔ, κάτι το οποίο δεν έγινε, επελέγη η αυτόνομη πορεία η οποία νομίζω ότι δεν βγήκε πουθενά. Πραγματικά είναι κάτι το οποίο με λυπεί γιατί εκπροσώπησα το κόμμα τέσσερα χρόνια και θεώρησα ότι μπορεί να έχει μία εντελώς διαφορετική πορεία”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ