Μητσοτάκης: Ο Τσακαλώτος μέσα του διαφωνεί με τις εξαγγελίες Τσίπρα – Τι είπε για το…χιούμορ του υπουργού Οικονομικών – ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερη αναφορά στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε.

“Είπα ότι με τον κ. Τσακαλώτο μπορώ να κάνω μια ουσιαστική ιδεολογική αντιπαράθεση . Διαφωνούμε σε πολλά, ο κ. Τσακαλώτος είναι ένας μαρξιστής οικονομολόγος, ένας άνθρωπος όμως που έχει αρχή, μέση και τέλος όταν μιλάει, κρατάει το επίπεδο της αντιπαράθεσης εκεί που πρέπει να είναι, έχει και λίγο ιδιαίτερο, ενδιαφέρον χιούμορ, άσχετα αν μερικές φορές τα αστεία του είναι σαν να έχουν βγει από το ψυγείο, αλλά το παραγνωρίζω και σας λέω ότι μπορώ να συζητήσω ιδεολογικά και πολιτικά. Με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για οποιαδήποτε συνεννόηση, σύγκλιση μετά τις εκλογές ” ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

“Δεν έχω επίσης καμία αμφιβολία ότι το πακέτο μέτρων που εξήγγειλε ο κ. Τσίπρας για να αλλάξει την ατζέντα από τις σκαφάτες διακοπές, δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη όλου του οικονομικού επιτελείου. Είμαι σίγουρος ότι μέσα του διαφωνεί και ο κ. Τσακαλώτος με αυτές τις επιλογές που του επιβλήθηκαν από το Μαξίμου και τον πανικόβλητο κ. Τσίπρα” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ