Μπακογιάννη σε Φωτίου: Δεν σας δίνω το δικαίωμα – Όλη μου η ζωή ήταν με μία μάνα που έδινε μάχη για τα άτομα με αναπηρία – ΒΙΝΤΕΟ

«Επειδή το γυρίσατε και ακούω την κα. Φωτίου να λέει περήφανα ότι πρώτη φορά βρέθηκαν άτομα να ασχολούνται με άτομα με αναπηρία, κα. Φωτίου πολύ πριν από σας», είπε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Και δεν σας δίνω το δικαίωμα καμίας υπουργού και κανενός από σας να μου πείτε ότι είστε πιο ευαίσθητοι για τα άτομα με αναπηρία απ’ ό,τι είμαι εγώ που πέρασα όλη μου τη ζωή με μία μάνα που έδινε μάχη γι’ αυτά τα άτομα, για να βουν στη δημοσιότητα, να έχουν επιδόματα και ίσες ευκαιρίες. Και αυτό μας οδήγησε να κάνουμε την πρόταση μομφής κατά του Πολάκη».«Έχουμε αξιακή διαφορά με τον κ. Πολάκη γιατί ο ίδιος μιλάει διαχωρίζει την δημοκρατία σε δική μας και δική σας και αυτή είναι φασιστική νοοτροπία» ανέφερε ακόμη απο το βήμα της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη συμπληρώνοντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη απο τον κ. Κυμπουρόπουλο.

Αναφερόμενη στα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός απο το Ζάππειο είπε «Δεν ντρέπεστε να μιλάτε για 13η σύνταξη αντί να λέτε ότι δίνεται ένα προεκλογικό επίδομα. Τον ΦΠΑ τον μεταφέρατε εκεί που τον βρήκατε και πανυγυρίζεται κιόλας».Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ