Αυγενάκης στον Realfm 97,8: Ο μύθος του Τσίπρα έχει καταρρεύσει – Είμαστε καταρχήν θετικοί για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Είναι μία πρόταση της ΝΔ την οποία έχουμε εξαγγείλει, την έχουμε φέρει με τροπολογία, είμαστε απόλυτα συνεπείς σε αυτό. Αλλά, την ίδια ώρα, τι έλεγε η ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Ναι στη ρύθμιση των οφειλών που έχουν συσσωρευτεί αυτήν τη στιγμή λόγω της παρατεταμένης κρίσης, ναι στην επιβράβευση των συνεπών, διότι εάν αυτό δεν συμβεί είναι σαν να βγάζουμε τους συνεπείς κορόιδα. Πρέπει να κάνεις ταυτόχρονες δράσεις έτσι ώστε να μειώνεται ο αριθμός των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών που χρωστούν, αλλά και από την άλλη να δημιουργείς προϋποθέσεις ώστε να πάρει μπροστά η οικονομία και το κράτος να καταβάλει τις οφειλές του στους ιδιώτες”, δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

“Μία μεμονωμένη ενέργεια που πιθανόν να φέρει η κυβέρνηση, χωρίς να ξέρουμε τις προεκτάσεις και τις παραμέτρους, είναι καταρχήν θετικό, από μόνο του όμως δεν διορθώνει τον καρκίνο που αυτή τη στιγμή έχει κυριεύσει την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία. Ως μεμονωμένο μέτρο θα το εξετάσουμε και είμαστε καταρχήν θετικοί… Έχει πολλά σημεία που πρέπει να εξετάσουμε και πρέπει να αναδείξουμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

“Έχει καταρρεύσει ο μύθος του Τσίπρα… Είναι κυβέρνηση, είναι Πρωθυπουργός που έχει κοροϊδέψει από πάνω έως κάτω την Κρήτη, όπως και ολόκληρη την Ελλάδα… Σήμερα θα κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας και αναμένουμε να δούμε τελικά πόσοι εκ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται και υπερασπίζονται τη μέθοδο, τη στάση και τον χαρακτήρα Πολάκη. Κρινόμαστε ως σύνολο, αλλά κρινόμαστε και ως προσωπικότητες. Καλούμε όλους τους Αριστερούς, τους σοβαρούς Αριστερούς, εάν πραγματικά εκπροσωπούνται, εάν τους αγγίζει, αυτός ο χαρακτήρας Πολάκη, ο τρόπος λειτουργίας, ο τρόπος έκφρασης, η συμπεριφορά και η στάση του απέναντι στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και σε καθέναν που δίνει μάχη και μαθήματα ζωής, τότε να βγει μπροστά να τον υπερασπιστεί. Απεδείχθη με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο κ. Τσίπρας έτρεξε να τον αγκαλιάσει, να τον προστατεύσει, την ίδια ώρα που βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλοστελέχη άδειαζαν με τον δικό τους τρόπο τον κ. Πολάκη. Πολάκης ίσον Τσίπρας, Τσίπρας είναι Πολάκης”, σημείωσε ο κ. Αυγενάκης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ