• Θεοδωρικάκος: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι τέτοιο που θα σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή - ΒΙΝΤΕΟ

  12:34 πμ, Δευτέρα 15 Απρ 2019 12:34 πμ, Δευτέρα 15 Απρ 2019

  «Η υπόθεση Novartis είναι αντίστροφο σκάνδαλο», υποστήριξε στην ΕΡΤ ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

  «Ανήγγειλε το σκάνδαλο ο ίδιος ο Αλέξης Τσιπρας το 2017. Τον Φεβρουάριο του 2018, μια μέρα μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποστήριξε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο απο συστάσεως του ελληνικού κράτους. Και τελικά, 14 μήνες μετά έρχεται το πόρισμα της εισαγγελίας διαφθοράς. Η κυβερνητική πλειοψηφία στοχοποίησε 10 πολιτικά πρόσωπα, τους κρέμασε στα μανταλάκια χωρίς να υπάρχουν στοιχεία», είπε ακόμη ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ.

  «Παρόλα αυτά όμως η κυβέρνηση δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Ούτε από αυτά τα 10 πρόσωπα ούτε από τον ελληνικό λαό», επισήμανε και πρόσθεσε: «Εάν περάσουν στον ελληνικό λαό ότι οι πολιτικοί τα παίρνουν κανένας δεν θα σέβεται την πολιτική ζωή του τόπου και τους θεσμούς».

  «Δεν θέλουμε παραγραφή», τόνισε ο επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «εδώ και αν η κυβέρνηση ξεπερνάει τον γκαιμπελισμό».

  «Έτσι όπως μεθοδεύει η κυβέρνηση την υπόθεση είναι στα ότι της παραγραφής. Εμείς θα ψηφίσουμε την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου», επισήμανε και υπενθύμισε πως το 2006 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος βουλευτης τότε είχε ζητήσει να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και υπέγραψαν τη πρόταση του μόνο εννέα βουλευτές.

  «Γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα για τους μισούς και πόσες μέρες θα περιμενουμε για τους υπόλοιπους. Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Όλο αυτό είναι μεθόδευση του Αλέξη Τσίπρα για να μην συζητάμε για την Συμφωνία των Πρεσπών, το Μάτι, την Μάνδρα, τα 100 δις που υπερχρεώσε τον ελληνικό λαό ή τα προγράμματα που προτείνουν τα κόμματα», υπογράμμισε ο στενός συνεργάτης του προεδρου της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ΕΡΤ.

  «Τέσσερα χρόνια αυτό που συμβαίνει στην σημερινή ΕΡΤ έχει ξεπεράσει κάθε όριο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

  «Ο ελληνικός λαός θέλει μια αξιόπιστη ενημέρωση. Η ΕΡΤ διέκοψε για να μεταδόσει το προγραμμα της και να μας ενημερώσει το νέο κόμμα του κυρίου Τσιτουρίδη ενώ η ΕΡΤ δείχνει μόνο τα briefing του κυρίου Τζανακοπουλου», επισήμανε και πρόσθεσε: «Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για μια πλουραλιστική και αντικειμενική δημόσια τηλεόραση. Εμείς θα συνεργαστούμε με τους 2.500 εργαζομένους της ΕΡΤ με όρους αξιοκρατίας και αξιολόγησης για να έχουμε μία δημόσια τηλεόραση ποιοτική και ευθέως ανταγωνιστική με τα ιδιωτικά κανάλια».

  Τέλος, αναφέρθηκε και στην υπόθεση Πετσίτη. «Το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης έχει καταρρεύσει. Η υπόθεση Πετσίτη είναι η επιτομή του σκανδάλου».

  «Το βράδυ των ευρωεκλογών το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα σηματοδοτεί την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στις εθνικές εκλογές», κατέληξε.

  Δείτε το βίντεο:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα