Υπουργική απόφαση για αναστολή εκτέλεσης αναγκαστικών μέτρων σε βάρος των πληγέντων από την κακοκαιρία

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Την έκδοση υπουργικής απόφασης για την αναστολή εκτέλεσης αναγκαστικών μέτρων σε βάρος των πληγέντων από την κακοκαιρία ανακοίνωσε από τη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Το θέμα είχε φέρει στην Ολομέλεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας γνωστοποιώντας ότι με εντολή του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτει τροπολογία για τη λήψη των σχετικών μέτρων ανακούφισης.

Καταθέτοντας την τροπολογία ο κ. Δένδιας τόνισε ότι στην κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρηματίες και τα φυσικά πρόσωπα μετά από την κακοκαιρία μετρούν ακόμα και οι ώρες τονίζοντας ότι η τροπολογία της ΝΔ είναι στη βάση των μέτρων που ελήφθησαν και για το Μάτι καλώντας την κυβέρνηση να την κάνει άμεσα αποδεκτή.

Ο κ. Πιτσιόρλας πήρε τον λόγο και είπε ότι επικοινώνησε με το υπουργείο Οικονομικών το οποίο προτίθεται άμεσα να εκδώσει σχετική υπουργική απόφαση καθώς δεν απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.

Σε κάθε περίπτωση -τόνισε ο υπουργός καλό θα ήταν όλοι να αναμένουν την υπουργική απόφαση και αν διαπιστωθεί κάποιο κενό η Βουλή να επανέλθει.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ