Δημήτρης Καμμένος στον Realfm 97,8: Υπάρχει χειραγώγηση βουλευτών

“Έπεσαν στα χέρια μου οι επιστολές των έξι, οι οποίες είναι ίδιες, έχουν ακριβώς τις ίδιες λέξεις” είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τους Άκη Παυλόπουλο και Ελισάβετ Σαλαμάρα.

“Υπάρχει χειραγώγηση βουλευτών, αυτή είναι η κατηγορία μου και τους προκάλεσα και τους κοίταξα στα μάτια μέχρι τις 7 το απόγευμα που θα ξεκινήσει η ψηφοφορία να βγουν στη Βουλή και να πουν ποιος είναι ο υποβολέας που σας ζήτησε μετ’ επιτάσεως, σας εξεβίασε, σας υπαγόρευσε, ποιος είναι ο υποβολέας που σας ζήτησε να γράψετε τις επιστολές και όλοι μαζί τις γράψατε την ίδια μέρα, με το ίδιο κείμενο”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

“Ότι είναι χειραγώγηση και ότι είναι υποβολή και ότι είναι καθ’ υπαγόρευση οι επιστολές, είναι σαφές γιατί είναι ίδιες. Θα μπορούσαν να είναι τόσο έξυπνοι και να τις κάνουν διαφορετικές ή με άλλα λόγια. Ένα χέρι τις υπαγόρευσε ή τις συνέταξε και κάποιοι πρόσθεσαν λίγα παραπάνω… Έβαλαν υπογραφή σε κείμενο καθ’ υπαγόρευση, που είναι το ίδιο σε όλους και αυτό γεννά πολλά ερωτήματα περί θεσμών και λειτουργίας του Κοινοβουλίου και της Δημοκρατίας”.

“Η μήνυση του κ. Νικολόπουλου προς τον Πάνο Καμμένο, έκανε αγωγή στο τμήμα εκβιαστών, κατήγγειλε εκβιασμό και απειλή. Μιλάμε για μία αρρώστια”, ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ