Γεννηματά: Είστε κυβέρνηση μειοψηφίας – Δεν σας εμπιστευόμαστε – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

“Καταλαβαίνω ότι στην κατάσταση που βρίσκεστε, από τα μαλλιά σας πιάνεστε αλλά, δεν θα τα καταφέρετε. Για άλλη μία φορά ο κ. Πρωθυπουργός, αφού έκανε το θέατρο που ήθελε να κάνει με τη βοήθεια του προέδρου της Βουλής, αποχώρησε από την αίθουσα. Υπάρχουν όρια στην γελοιοποίηση; Προφανώς όχι κ. Τσίπρα. Γελοιοποιήστε γιατί μετά από όσα έγιναν την Κυριακή,

έπρεπε να έχετε προκηρύξει εκλογές. Μόνο οι εκλογές δίνουν απάντηση, ένα τέλος σε αυτό που ζούμε στον τόπο, κλείνουν τα στόματα για τις συναλλαγές” είπε η κ. Γεννηματά.

“Εσείς δεν θέλετε να μιλήσει ο ελληνικός λαός γιατί φοβάστε πάρα πολύ το τι θα βγει από αυτή την κάλπη. Δείξατε για δεύτερη φορά τον μεγάλο σας φόβο” πρόσθεσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε την κυβέρνηση ”κουρελού”. «Προσπαθήσατε να παρομοιάσετε την κυβέρνηση Παπαδήμου με μία κυβέρνηση κουρελού. Η κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, εθνικού σκοπού με συμφωνία τριών κομμάτων. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το έργο που παίζεται αυτές τις μέρες στη Βουλή και την Ελλάδα. Δεν παίζετε δημοκρατικά κ. Τσίπρα, ούτε έντιμα ούτε καθαρά. Και η πατρίδα δεν ανέχεται άλλο αυτή τη φαρσοκωμωδία που έχετε σκηνοθετήσει μαζί με τον κ. Καμμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στον νέο υπουργό Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «είναι ντροπή σας να κρύβεστε πίσω από το ήθος αυτού του ανθρώπου και της προσφοράς του στο στράτευμα. Ήταν δική σας επιλογή και έπρεπε να υπερασπιστείτε τη δική σας επιλογή. Αν υπάρχει σοβαρό εθνικό ζήτημα που απαιτούσε αυτή την επιλογή, να έρθετε και να ενημερώστε το ελληνικό κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό».

«Τυπικά και μόνο διαλύθηκε ο συνεταιρισμός σας με τον Καμμένο, ένας συνεταιρισμός που έχει κάνει μεγάλη ζημιά σε αυτόν τον τόπο. Η παραίτηση του κ. Καμμένου μετά από τόσες απειλές και προαναγγελίες, υλοποιήθηκε στον ποιο βολικό για τον κ. Τσίπρα χρόνο και με τον πιο ωφέλιμο για τον κ. Τσίπρα τρόπο. Μελετημένη δουλειά, τα μιλήσανε , τα συμφωνήσανε. Ένας γάμος από έρωτα για την εξουσία, τελειώνει όπως πρέπει σε ένα γάμο συμφέροντος. Ο ευγνώμων Πρωθυπουργός στέκεται στο κατώφλι του Μαξίμου και αποχαιρετά τον ηρωϊκό στρατηλάτη», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε η κ. Γεννηματά, «η δεδηλωμένη προκύπτει από τη βούληση του λαού και όχι από τα παζάρια μεταγραφής. Δεν σας εμπιστευόμαστε κ. Τσίπρα, καμία εμπιστοσύνη να διαχειριστείτε τα εθνικά θέματα. Θέλατε να είστε ο βολικός , ο πρόθυμος , ο χρήσιμος στις απαιτήσεις των εταίρων. Τρέχετε πολύ γρήγορα στον κατήγορο, είστε μια κυβέρνηση μειοψηφίας. Το μοναδικό σας κατόρθωμα που διεθνώς αναγνωρίζεται είναι η λέξη ”κωλοτούμπα”. Μία είναι η λύση, φύγετε τώρα. Η καταδίκη των πολιτών στις εκλογές που έρχονται θα είναι αμείλικτη και για τους δύο».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ