“Μετωπική σύγκρουση” Ρήγα-Γεωργιάδη στον ΑΝΤ1 για τις πολιτικές εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με φόντο τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου.

“Είχε γίνει έντιμη συμφωνία, για να βγει η χώρα από την κρίση και την επιτροπεία, για να σώσουμε τον ελληνικό λαό όταν είχε φθάσει η χώρα μας σε χρεοκοπία, για να προχωρήσει η κάθαρση, αυτά υπηρετήθηκαν. Ο Πάνος ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ υπηρέτησαν την έντιμη συμφωνία παρά τις πολιτικές διαφορές. Αυτό είναι και διδαχή πως πολιτικές δυνάμεις με διαφορετικό πρόσημο υπηρετούν το κοινωνικό συμφέρον. Είναι απάντηση και προς τη ΝΔ που επιλέγει το κομματικό συμφέρον και αν επιστρέψει στην εξουσία αδιαφορώντας για το τι είχε κάνει και το τι είχαν πράξει την προηγούμενη περίοδο. Και το προηγούμενο διάστημα επέλεγε ως μόνο τρόπο να προκαλέσει προβλήματα και στην ουσία να μην τελειώσει η διαπραγμάτευσης πολλές φορές παρακαλώντας και τους Ευρωπαίους να μην δώσουν λύσεις στα προβλήματα” τόνισε ο κ. Ρήγας.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε το γεγονός ότι προήχθησαν άτομα που σήκωσαν πανό έξω από το Μέγαρο Μουσικής για να διαμαρτυρηθούν κατά του Πρωθυπουργού. “Μόνο αηδία μπορεί να αισθάνεται ο κάθε Έλληνας σήμερα με αυτά που συμβαίνουν. Ένα πραγματικό θέατρο από δύο… δεν λέω τη λέξη, είναι πολύ βαριά. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμία κυβερνητική κρίση και κανένα διαζύγιο. Ένα θέατρο υπάρχει και μάλιστα πάρα πολύ κακοπαιγμένο. Ο κ. Καμμένος ξεκίνησε από το πρωί με ένα βίντεο από το φυλάκιο του Γράμμο, θυμήθηκε τον Γράμμο τώρα ο Καμμένος, μετά πήγε ο αθεόφοβος στην εκκλησία και ορκίστηκε στο όνομα της Μακεδονίας για να δώσει θεατρικότητα, πήγε στον Τσίπρα που τάχα τα σπάσανε, αλλά προσέξτε, πολύ βολικά οι 4 από τους 7 βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα,. Ο δε κ. Καμμένος θα διαγράψει τους δύο υπουργούς του Κουντουρά και Κόκκαλη που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και θα μείνουν υπουργοί αλλά δεν θα διαγράψει τους Ζουράρι και Παπαχριστόπουλο μόνο για να μην πέσει κάτω από το όριο των 5 βουλευτών και δεν νοείται πλέον στη Βουλή ως πολιτικός αρχηγός και χάσει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του να είναι πολιτικός αρχηγός. Μετά απ’ όλα αυτά είχε και το θράσος να πάει και στα Ίμια να πετάξει στεφάνι για να πουλήσει πατριωτισμό έχοντας προηγουμένως με τη συμφωνία που έχει κάνει με τον Τσίπρα ξεπουλήσει τη Μακεδονία. Σαν δεν ντρέπεται”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ