Ανακοίνωση ΝΔ για Πολάκη – Κουφοντίνα: Όλα όσα εξελίχθηκαν από το πρωί είναι το είδωλο του Τσίπρα στον καθρέφτη του

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ σχολιάζει τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για το χρόνο των εκλογών καθώς και την βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, επιτίθεται στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι «όλα όσα εξελίχθηκαν από το πρωί είναι απλά το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη του».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ αναλυτικά:

«Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου, υπουργός μιας κυβέρνησης να καταγγέλλει δημοσίως και να απειλεί ονομαστικά εισαγγελείς και ανακριτές σε μια πρωτοφανή απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου αμετανόητος τρομοκράτης -που έχει καταδικασθεί 11 φορές σε ισόβια- να κάνει περιχαρής βόλτα στα σημεία που σκότωνε εν ψυχρώ ανθρώπους, απολαμβάνοντας την πολλοστή άδεια που του δόθηκε για να βγει από τις φυλακές.

Δεν υπάρχει προηγούμενο βουλευτής κυβερνώντος κόμματος να κάνει δημοσίως… χιούμορ με τον χρόνο των εκλογών, υπονοώντας ότι αυτές μπορεί να μην γίνουν και καθόλου, όπως συνέβη επί χούντας.

Όλα όσα εξελίχθηκαν από το πρωί είναι απλά το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη του. Μόνο που οι πολίτες το γνωρίζουν πια και -είτε το θέλει είτε όχι- δεν θα αργήσουν να του δώσουν την απάντησή τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ