Λαφαζάνης: Για καλή χρονιά να ετοιμάσουμε τα δικά μας ελληνικά χρωματιστά γιλέκα

Υγεία, δύναμη, και πρόοδο για τον καινούριο χρόνο ευχήθηκε στον ελληνικό λαό, ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια της σημερινής γιορτής για την Πρωτοχρονιά που πραγματοποίησε η ΛΑ.Ε. στα γραφεία της.

Στη δήλωσή του, ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ακόμα: «Καλή χρονιά δεν πρόκειται να υπάρξει στην πατρίδα μας όσο στην εξουσία θα βρίσκεται η σημερινή μεταλλαγμένη κυβέρνηση και όσο στην πολιτική ζωή κυριαρχούν τα παραδομένα κατεστημένα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, οι ενδιάμεσοι δορυφόροι τους και οι γνωστές ακροδεξιές αποφύσεις του συστήματος.

Προϋπόθεση για καλή χρονιά είναι να ξεκινήσει μια βαθιά δημοκρατική ανατροπή στη χώρα. Ο καινούργιος χρόνος μπορεί να γίνει καλύτερος μόνο αν έρθει στο προσκήνιο ο ελληνικός λαός. Αν αφήσουμε τους καναπέδες μας και ακολουθήσουμε τις επιλογές των Γάλλων πολιτών με τα “κίτρινα γιλέκα” και βγούμε ενωμένοι στους δρόμους.

Καλούμε, λοιπόν, τον ελληνικό λαό μπροστά στον καινούργιο χρόνο να γυρίσει την πλάτη στις παρακμιακές κοκορομαχίες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και να ετοιμάσει τα δικά του νικηφόρα και ελπιδοφόρα ελληνικά χρωματιστά γιλέκα για την πατρίδα μας, για την δημοκρατία, για ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή, για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, η πρωτοχρονιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι «με επιτυχία και παρευρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι, σύντροφοι και εκπρόσωποι άλλων αντιμνημονιακών πολιτικών οργανώσεων για ευχές, πολιτικά μηνύματα με λίγο καλό κρασάκι ή τσικουδιά με μεζεδάκι και με πολύ κέφι».

Τα κάλαντα είπε ο σύλλογος Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «Το Κούγκι», έπαιξαν και τραγούδησαν μουσικοί των Ρομά και παρευρέθηκε και τραγούδησε η Θεοδοσία Στίγγα.

Παρευρέθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε. και εκατοντάδες σύντροφοι και φίλοι, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ