Στουρνάρας: Δεν μας αγγίζουν οι ανοίκειες επιθέσεις – Η σύζυγός μου και εγώ δεν έχουμε σκελετούς στην ντουλάπα

Απάντηση σε όσους επικρίνουν τον ίδιο και τη σύζυγο του δίνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

Σε συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο Γιάννης Στουρνάρας, μεταξύ άλλων, απαντά για το πως αντιμετωπίζει τις πιέσεις που ασκούνται στον ίδιο και τη σύζυγο του.

“Τις ανοίκειες αυτές επιθέσεις, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, τις αντιμετωπίζω σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο. Οι επιθέσεις δεν μας αγγίζουν, διότι και εγώ και η σύζυγός μου δεν έχουμε σκελετούς στην ντουλάπα. Ίσως κανείς άλλος δεν έχει ερευνηθεί όσο εμείς οι δύο τα τελευταία χρόνια από πλείστες όσες κρατικές υπηρεσίες και δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και κανέναν” αναφέρει.

“Τα εισοδήματά μας είναι πεντακάθαρα, δηλωμένα στο “πόθεν έσχες” εδώ και χρόνια. Θέλω εδώ να εξάρω την προσωπικότητα της συζύγου μου που υφίσταται όσα υφίσταται και τα αντιμετωπίζει με σθένος και αντοχή, απλώς και μόνο γιατί είναι σύζυγός μου. Αυτό είναι άδικο και θα το πολεμήσουμε με όσα νόμιμα μέσα έχουμε στη διάθεση μας. Και είναι βέβαια αυτονόητο ότι θα συνεχίσω να επιτελώ ανεπηρέαστος τα καθήκοντά μου χωρίς φόβο, να επιδιώκω τον συνεχή εκσυγχρονισμό του τραπεζικού συστήματος και την αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης” συμπληρώνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ