Νικολόπουλος: “Εύχομαι να έχω εγώ άδικο”

Τις ευχές του, για δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, έδωσε ο απερχόμενος Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Νίκος Νικολόπουλος στο νέο Υφυπουργό, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας.

«Εύχομαι σε σένα, Νίκο, αλλά και στον Γιάννη τον Βρούτση, κάθε επιτυχία μέσα από την καρδιά μου, ειδικά ενόψει της επικαιροποίησης του μνημονίου, που θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου. Συμπίπτει αυτή η ημερομηνία με τα γενέθλια της Δημοκρατίας μας και ως ένας εκ των 300 πληρεξουσίων της Βουλής, σου ζητώ να μας κάνετε περήφανους» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος κατέληξε:

«Ήταν μεγάλη τιμή που μου έκανε ο Αντώνης Σαμαράς να με συμπεριλάβει στην Κυβέρνηση, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως πρώτιστο καθήκον μου είναι να κρατώ τον λόγο μου προς τους πολίτες που επί 23 χρόνια με στέλνουν ως εντολοδόχο τους στη Βουλή.  Και πάλι όμως, θα ευχηθώ να έχω εγώ το άδικο. Οι «καρέκλες» δεν καταξιώνουν τα πρόσωπα. Μόνο οι αποφάσεις και τα έργα τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ