Βίντεο-Τι είπε η Αλέκα Παπαρήγα

“Δεν έφερε τη κρίση το μνημόνιο αλλά η κρίση το Μνημόνιο. Είναι ένα μνημόνιο τέρας”, είπε χαρακτηριστικά η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων στη βουλή. 

“Εμείς δεν θα ονομάσουμε μνημονιακή αυτή την κυβέρνηση. Γιατί θα συνεχίσει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων και μάλιστα με περισσότερο νόμο και τάξη. Μίλησε ο κ. Σαμα��άς για νόμο και τάξη αλλά δεν εννοούσε τη κοινωνική εγκληματικότητα αλλά νόμο και τάξη απέναντι στους εργαζόμενους”, τόνισε η κυρία Παπαρήγα.

“Στις 17 Ιουνίου η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ψήφισε πάση θυσία παραμονή της χώρας στην ΕΕ και επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου”, επισήμανε η γγ του ΚΚΕ, κάνοντας όπως είπε ένα βήμα πίσω αφού εξαπολύθηκαν τρομοκρατικά διλήμματα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά και ύστερα από το απροκάλυπτο πισωγύρισμα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.Ωστόσο όπως υπογράμμισε, η επαναδιαπραγματευση “ακόμα και αν μαλακώσουν κάποια στοιχεία όπως στις συμβάσεις και στη μετενέργεια δεν μπορεί να αποτρέψει την εξαθλίωση των πολιτών”.  Δείτε το βίντεο 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ