Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Έχει περάσει το σημείο καμπής ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να ανακάμψει με διάφορους τρόπους και αποτυγχάνει συνεχώς

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Για την κυβέρνηση ως Έλληνας πολίτης θα ήθελα να ευχηθώ όποιες αλλαγές έρθουν να είναι προς όφελος της πατρίδας και του λαού” ανέφερε.

“Από πέρσι τον Σεπτέμβριο ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να ανακάμψει με διάφορους τρόπους και αποτυγχάνει συνεχώς, κάνει μια σειρά από κινήσεις, διεθνείς συναντήσεις, ανακαλύπτει τα paradise papers, στη συνέχεια περνάει στα Σκόπια τα οποία επιχείρησε να τα εργαλειοποιήσει επί ζημία της ΝΔ, βρίσκει τη Novartis, πανηγυρίζει δήθεν για την έξοδο από τα μνημόνια, και αυτό που βλέπω είναι ότι δικαιώνεται το ποίημα του Καβάφη, “Οι Τρώες”. Έχει περάσει το σημείο καμπής ο ΣΥΡΙΖΑ, με την έννοια ότι ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, έχουμε στο οικονομικό επίπεδο φτάσει να είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη σε φόρους, ήμασταν 13οι πριν από 10 χρόνια. οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι, η χώρα έχει καταντίσει σε διοικητικό επίπεδο ένα σκορποχώρι” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ