Τζανακόπουλος: Δεν τίθεται κανένα θέμα ανασύνθεσης οποιασδήποτε κυβερνητικής πλειοψηφίας – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα ανασύνθεσης οποιασδήποτε κυβερνητικής πλειοψηφίας” είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σημειώνοντας ότι “ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας έχουν και οι δύο δηλώσει ότι θα πορευθούν μαζί μέχρι τη λήξη της θητείας αυτής της κυβέρνησης, το φθινόπωρο του 2019”.

Ερωτηθείς εάν αποκλείει το ενδεχόμενο ανασύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε μεταξύ άλλων:

“Ο κ. Καμμένος εξ όσων γνωρίζω δεν έχει αντίρρηση επί της αρχής στο νομοσχέδιο το οποίο καταθέτει ο κ. Σκουρλέτης. Αντιθέτως οι ΑΝΕΛ θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο καθώς συμφωνούν με το σύνολο σχεδόν των ρυθμίσεων που προτείνονται εκεί” και πρόσθεσε:

“Στην κοινοβουλευτική συζήτηση αλλά και στη συζήτηση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, που είναι διαρκής και δεδομένη, θα βρεθούν όλες οι ισορροπίες και θα ανταλλαχθούν όλα τα απαραίτητα πολιτικά επιχειρήματα. Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα ανασύνθεσης οποιασδήποτε κυβερνητικής πλειοψηφίας. Ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας έχουν και οι δύο δηλώσει ότι θα πορευθούν μαζί μέχρι τη λήξη της θητείας αυτής της κυβέρνησης, το φθινόπωρο του 2019”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ