Λεβέντης: Ο Θεοδωράκης ήταν αφελής που πίστεψε ότι θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει μέσα στο ΠΑΣΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

“Ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν αφελής που πίστεψε ότι θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει μέσα στο ΠΑΣΟΚ” δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Οι άλλοι είναι πασοκτζήδες, έχουν μάθει στο ρουσφέτι, την παλιοκομματική νοοτροπία, ο Θεοδωράκης λέει ότι κομίζει κάτι άλλο. Δεν έδεναν. Ξύλο με σίδερο δεν ενώνονται. Έβλεπε μια δημοσκοπική κατάρρευση και πήγε να σωθεί. Αλλά δεν είναι τρόπος αυτός να σώζεσαι, είναι ο φαυλος κύκλος του παρελθόντος. Το ΠΑΣΟΚ όπου και να το ακουμπήσεις ρυπαίνεσαι, είναι σαπίλα, όλοι τους” συμπλήρωσε.

“Αυτά που λέει ο Τσίπρας ότι απεργάζονται το να πέσει η κυβέρνηση, δεν αληθεύουν, εκείνο που αληθεύει είναι ότι η κυβέρνηση συναντάει έναν λαό συνολικά αντίθετο και τρελαίνεται η κυβέρνηση” τόνισε.

“Οι ΑΝΕΛ πιστεύω δεν θα κατέβουν καν στις επόμενες εκλογές” συμπλήρωσε.

“Δεν θα στηρίξουμε κανέναν από αυτούς, ο δε Τσίπρας παρέδωσε τη Μακεδονία, ο δε Μητσοτάκης είπε κάτι αισχρό ότι αν περάσει η συμφωνία στη Βουλή, τι να κάνουμε, είναι μικρά τα περιθώρια. Άρα αυτή τη στιγμή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραδίδουν τη Μακεδονία. Η απάντηση θα είναι σκληρή από τον λαό” ανέφερε σχετικά με το Σκοπιανό.

“Η Βουλή αυτή έχει βγει με λίστα, όσοι δεν έχουν παραδώσει την έδρα έχουν προσβάλλει τον λαό. Την Μεγαλοοικονόμου την ψήφισε ο κόσμος στην Ένωση Κεντρώων, πήγρε την έδρα και στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που τους δέχθηκαν είναι κλεπταποδόχοι και διέπραξαν δεκαπλάσια δύναμης αδίκημα. Η Γεννηματά ξέρει ότι η έδρα του Καρρά ήταν στην Ένωση Κεντρώων, με ποιο δικαίωμα την προσμετράς στο ΠΑΣΟΚ” ανέφερε σχετικά με τις αποστασίες.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ