Κεφαλογιάννης στον Realfm 97,8: Ο Καμμένος προτιμάει την καρέκλα από το να έχει μια υπεύθυνη πολιτική στάση

“Πρέπει πρώτα να δούμε αυτή την περιβόητη συμφωνία επιτέλους, αν καταλάβαμε καλά από όσα είπε ο κ. Κοτζιάς χθες προανήγγειλε σχεδόν κάποιες υποχωρήσεις, στις οποίες αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η ΝΔ δεν μπορεί να συμφωνήσει. Πρέπει να δούμε αν είναι erga omnes η συμφωνία. Ξέρετε πολλές φορές ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Πρωτού φτάσουμε στο όνομα, να δούμε τις άλλες λεπτομέρειες και νομίζω θα είναι πιο υπεύθυνο να τοποθετηθούμε μετά. Σε ένα ενδεχόμενο σύνθετης ονομασίας θα μπορούσε να έχει και θετική ψήφο, αν τηρηθούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουμε βάλει από πλευράς Σκοπίων και τα βήματα που πρέπει να γίνουν” τόνισε.

“Κατά βάση η συνάντηση θα αφορά το ονοματολογικό, όντως επειδή φαίνεται ότι εντός της ημέρας θα έχουμε εξελίξεις, ενεργώντας θεσμικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε τη συνάντηση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δυστυχώς, η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα δεν κινήθηκε με θεσμικό τρόπο, κρυπτόμενη ενώ θα έπρεπε να ενημερώσει και την αρμόδια επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και τους πολιτικούς αρχηγούς, έκανε μια διαπραγμάτευση ως κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως ενιαία κυβέρνηση, αφού ο κ. Καμμένος έχει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη” ανέφερε.

Ο κ. Καμμένος ξεκάθαρα μας είπε αυτό που έχει αντιληφθεί και ο ελληνικός λαός ότι προτιμάει την καρέκλα από το να έχει μια υπεύθυνη πολιτική στάση. Όταν παραμένεις κυβερνητικός εταίρος και σε μία βασική, αν όχι τη βασικότερη επιλογή της κυβέρνησης σου, είσαι εκ διαμέτρου αντίθετος, τότε νομίζω λόγοι αυτοεκτίμησης και αυτοπροστασίας σου επιβάλλουν να παραιτηθείς ή να αποχωρήσεις από την κυβέρνηση” είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ