Αυλωνίτου: Δεν μετανιώνω για τη δήλωση μου – Έχω δεχθεί bullying και στο παρελθόν – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν μετάνιωσα, απλώς δεν είχα δει το θέμα, δεν είχα δει το περιεχόμενο. Θέλω να σταματήσει εδώ, αποδέχομαι τη σάτιρα, πρέπει να αυτοσαρκαζόμαστε και αυτό που είπα είναι μια γενική αρχή. Επειδή έχω δεχθεί bullying, όχι μόνο εγώ ο κάθε ένας που επιτυγχάνει πράγματα στον χώρο του, δέχεται αυτό το bullying και για το γεγονός ότι είμαι γυναίκα” δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Άβολα δεν νιώθω ποτέ, αλοίμονο αν έχω δημόσιο λόγο και σε κάθε επίκριση ή οτιδήποτε νιώθω άβολα. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και αυτοσαρκάζομαι και επιβεβαίωση έχω για τον εαυτό μου, αλλά από εκεί και πέρα αναφέρθηκα σε κάτι γενικό, δεν αναφέρθηκα σε κάτι προσωπικό. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τι έχω και τι δεν έχω, το οποίο αφορά όλες τις γυναίκες που έχουν κάποια προσόντα και θέλουν να προχωρήσουν, αλλά δεν έχει σχέση με τη σάτιρα. Πιέστηκα να απαντήσω σε κάτι που δεν είχα δει και λογοκρίθηκα” τόνισε η Ελένη Αυλωνίτου.

Αυτά που ακούσατε ήταν λογοκριμένα. Στην αρχή, στη μέση και στο τέλος της συζήτησης είπα ότι η σάτιρα είναι σάτιρα και είναι καλοδεχούμενη. Αυτό για κάποιο λόγο αποκόπηκε. Θέλανε να αποκρύψουν την πρώτη μου αντίδραση” ανέφερε η βουλευτής.

“Υπάρχει πολιτικός που δεν αποδέχεται τη σάτιρα; Ο κ. Λαζόπουλος είναι αριστοφανικός και είναι αποδεκτός και αγαπητός. Ο τρόπος που λογοκρίθηκαν αυτά που είπα, το συνηθίζουν οι δημοσιογράφοι είναι άσχημο και απαράδεκτο. Τόνισα ότι η σάτιρα είναι καλοδεχούμενη” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ