Στα χαρακώματα Βενιζέλος-ΠΑΣΚΕ

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Με «πόλεμο» απαντάει η ΠΑΣΚΕ στον Ευάγγελο Βενιζέλο που προ ημερών διέρρευσε ότι σκοπεύει, μεταξύ άλλων, να διαλύσει τη συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ.

«Για να παύσεις κάποιον θα πρέπει πρώτα να τον έχεις διορίσει» σχολίασε χαρακτηριστικά στο real.gr κορυφαίος στέλεχος της ΠΑΣΚ, ενώ η Εκτελεστική Γραμματεία της παράταξης, γραμματέας της οποίας είναι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, απέστειλε προς όλα τα μέλη της κείμενο καταδικαστικό των σχεδιασμών του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Διακηρυκτικά ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει όπως θεωρεί. Πρακτικά η ΠΑΣΚΕ είναι παράταξη λειτουργικά και οργανωτικά πλήρως αυτόνομη από κόμματα, κυβερνήσεις, εργοδότες. Ως εκ τούτου τα δημοσιεύματα πετυχαίνουν το αντίθετο από τα επιδιωκόμενα» προειδοποιεί η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΑΣΚΕ, σημειώνοντας με νόημα πως «τα κόμματα έχουν το ρόλο και τη στρατηγική τους και εμείς τη δική μας».

Το κείμενο της επιστολής της ηγεσίας της ΠΑΣΚΕ προς όλες τις οργανώσεις της, που αποκαλύπτει σήμερα το real.gr και ασφαλώς δημιουργεί «κλίμα» ενόψει των ανακοινώσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ΚΟ το πρωί της Τετάρτης, απεστάλη στις 19 Ιουνίου. Πηγή: real.gr    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ