Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Αντώναρο από τη ΝΔ για ανάρτηση κατά του Γεωργιάδη

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τίθεται εκτός κόμματος.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του κ. Αντώναρου στο Facebook για τον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου στο facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τησυμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Πηγές της ΝΔ, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφέρουν τα εξής: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

σχολίασε κι εσύ