Γεννηματά-Θεοδωράκης: Ξεχωριστά ραντεβού με Τσίπρα, διαφοροποίηση στην κριτική – ΒΙΝΤΕΟ

Η στάση του Κινήματος Αλλαγής στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα γραφεία του Ποταμιού επί της οδού Σεβαστουπόλεως.

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχουν δύο ξεχωριστά ραντεβού με τον Πρωθυπουργό το Σάββατο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το Σκοπιανό. Ξεχωριστές γραμμές όμως τηρούν Γεννηματά και Θεοδωράκης ως προς τη δοσολογία της κριτικής τους στον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Συμφωνούν ότι υπήρξε καθυστέρηση ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών και έχουν κοινό βασικό πυρήνα στη θέση τους, καθώς μιλούν για σύνθετη ονομασία για όλες της χρήσεις, για μια οριστική λύση, πλήρη και εγγυημένη που δεν θα εγείρει θέματα αλυτρωτισμού από την πλευρά της γείτονας χώρας.

Ωστόσο η κ. Γεννηματά, δεν μπαίνει σε ονοματολογία , σε αντίθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη που μιλά για σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία, υπό προϋποθέσεις βέβαια. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα καθορίσει τη στάση του από τη στάση που θα τηρήσει ο Πάνος Καμμένος, άποψη με την οποία συμφωνεί και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Εδώ υπάρχει μια διαφοροποίηση, καθώς η Φώφη Γεννηματά συνδέει τη στάση της με τη στάση του κυβερνητικού εταίρου. Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ