Λεβέντης: Τα έχω χάσει με τον Τσίπρα, μπορεί να πουλήσει και την Ακρόπολη – ΒΙΝΤΕΟ

“Με τον Τσίπρα τα έχω χάσει, έχει τέτοια αρχομανία και πρόσδεση στην εξουσία που μπορεί για μία εβδομάδα ακόμη να πουλήσει την Ακρόπολη” είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2018 ο κ. Λεβέντης απάντησε μεταξύ άλλων “αυτοί οι άνθρωποι επειδή ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να έρθουν ξανά στην εξουσία τώρα που είναι θα μας ρημάξουν. Όσο μπορεί θα γαντζωθεί”.

Σχετικά με την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η Ελλάδα είναι όμηρος των Τούρκων. Ο Τούρκος δεν αλλάζει, η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο Τούρκος είναι να παραγγείλουμε τα F-35. Ο Τούρκος θα συνεχίσει τις αερομαχίες, τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, κάθε 10 – 20 ημέρες θα ζητά νησιά. Με τον Τούρκο έχουμε την κακή μοίρα να είμαστε γείτονες και άρα ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα… Πρέπει να γίνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών αμέσως για τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ