Η απάντηση του Καμμένου στην Μπακογιάννη

“Η κ. Μπακογιάννη συνεχίζει να βγαίνει από την πολιτική της αφάνεια επιδεικνύοντας παντελόνια”, σχολίασε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απαντώντας στις δηλώσεις της βουλευτή της ΝΔ, κατά τη συζήτηση της πρότασης για εξεταστική στη Βουλή.

“Στην πολιτική, μέτρο αποδοχής ή απόρριψης δεν είναι η τεστοστερόνη ή το μήκος των παντελονιών, είναι η αποδοχή του ελληνικού λαού, την οποία αποζήτησε με τη δημιουργία του κόμματός της που δεν κατάφερε να προσεγγίσει ούτε το ύψος των αστραγάλων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων”, συνέχισε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: “Επειδή της έχει γίνει εμμονή, της συνιστώ να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Καταλληλότερος από τον κ. Θεοδωρικάκο θα ήταν ένας πιο ειδικός στις περιπτώσεις αυτές”.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε χθες στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, για την απόφαση της Βουλής, να απορρίψει το αίτημα εξεταστικής επιτροπής της ΝΔ για τον Πάνο Καμμένο.

«Ήταν να τους κλαις του συναδέλφους του ΣΥΡΙΖA, υποχρεώθηκαν να ψηφίσουν κάτι που δεν ήθελε κανείς τους, για να μην χάσουν Τσίπρας και Καμμένος τις θέσεις τους», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το νταηλίκι εκ του ασφαλούς και μετά κρυβόμαστε πίσω από την πλειοψηφία των συναδέλφων του ΣΥΡΙΖΑ, που σας λέω και πιστέψτε με σε αυτό που σας λέω, ότι τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς ήταν να τους κλαις. Κάνανε κάτι το οποίο βαθύτατα δεν πίστευαν. Υποχρεώθηκαν, για να παραμείνει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος στην καρέκλα του, να ψηφίσουν κάτι το οποίο δεν το ήθελαν με τίποτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ