Μπαλτάς στον Realfm 97,8: Χτυπάνε εμένα πάνω στη γυναίκα μου

«Ξεπεράσαμε όλα τα όρια. Χτυπάνε με λάθος και στρεβλά επιχειρήματα, εμένα πάνω στη γυναίκα μου» ανέφερε ο πρώην υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, μιλώντας στον Realfm 97.8 και τον Μάνο Νιφλή, με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η σύζυγός του διορίστηκε και πήρε αύξηση με παράνομο τρόπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή”, η σύζυγος Μπαλτά εάν και είχε πτυχίο πολιτικών επιστημών, αποσπάστηκε στην ΔΕΠΑΝΟΜ, μια από τις εταιρείες του Δημοσίου που ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή νοσοκομείων. Πριν από περίπου ένα μήνα, διεκδίκησε και πέτυχε την αύξηση του μισθού της, αφού ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού και μάλιστα από το Πολυτεχνείο.

Όπως τόνισε ο κ.Μπαλτάς ,το πρόσωπο του είναι στοχοποιημένο λόγω της περίφημης φράσης του περί αριστείας.

Η σύζυγός του ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της το 2008 και κατέθεσε τα χαρτιά της από εκείνο το έτος για αναγνώριση και συνακόλουθη μισθολογική αύξηση.

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της ,το μεταπτυχιακό της αναγνωρίστηκε πρόσφατα. « Δεν περίμενα ότι θα έφτασαν προς τα εκεί,με θέματα που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου» είπε και έκανε λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρια από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. «Σαν εκτέλεση συμβολαίων» ανέφερε ενώ χαρακτήρισε συκοφαντίες και αστεία πράγματα τις δηλώσεις Γεωργιάδη για το ίδιο ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κ. Μπαλτάς στρέφεται στη δικαιοσύνη κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ενώ θα προσφύγει και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ κατά του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ