• Στην πρώτη σειρά ο Καραμανλής

  7:33 πμ, Παρασκευή 15 Ιουν 2012 7:33 πμ, Παρασκευή 15 Ιουν 2012

  Μαζί με την σύζυγό του Νατάσσα, ο πρώην Πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ.

  Όπως στις προηγούμενες εκλογές έτσι και σήμερα ο Κώστας Καραμανλής μαζί με την σύζυγο του Νατάσσα θα δώσουν το παρών στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που αυτή την φορά θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει λίγα λεπτά πριν ανέβει στην εξέδρα ο Πρόεδρος της ΝΔ και θα παρακολουθήσει την ομιλία στην πρώτη σειρά εκεί που θα βρίσκονται όλα τα στελέχη του κόμματος.

  Ωστόσο ο Κώστας Καραμανλής δεν ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνεργάτες του τον είχαν ενημερώσει πως ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει προγραμματίσει ανοικτή συγκέντρωση οπότε αποφασίστηκε από κοινού να μην τον ακολουθήσει.

  Άλλωστε το Σάββατο το απόγευμα ο πρώην Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην συμπρωτεύουσα προκειμένου νωρίς το πρωί – όπως το συνηθίζει – να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Θα επιστρέψει αμέσως μετά στην Ραφήνα και εκεί στο σπίτι του θα παρακολουθήσει με οικογενειακούς του φίλους τα αποτελέσματα των εκλογών.

  Πάντως νέα παρέμβαση από τον Κώστα Καραμανλή δεν αναμένεται εκτός απροόπτου. Ο πρώην Πρωθυπουργός στις αρχές του νέου προεκλογικό αγώνα είχε καλέσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ να μην επιλέξουν τα μικρότερα κόμματα ή την αποχή.

  «Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».

  Πηγή: Real.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα