Νέα επίθεση Ψωμιάδη

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο πρόεδρος των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσάμης, και ο υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης επιτέθηκε εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «παίζει περίεργα και αντιεθνικά παιγνίδια στη Θράκη». Κατήγγειλε, επίσης, ότι μουσουλμάνοι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, κυκλοφόρησαν προεκλογικό φυλλάδιο, στο οποίο αναγράφεται ότι «οι Τούρκοι αρχίζουν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη» και ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να τους αποσύρει από το ψηφοδέλτιο του κόμματός του.

Επιπλέον, κατηγόρησε τους Πάνο Καμμένο και Γιώργο Καρατζαφέρη,ότι προχώρησαν σε συκοφαντίες εις βάρος του, επειδή βλέπουν τα ποσοστά των κομμάτων τους να μειώνονται.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως ποτέ δεν είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδελφική παράταξη με τη ΝΔ και κάλεσε όσους δεν ψήφισαν τη ΝΔ στις 6 Μαΐου να το πράξουν τώρα. «Οποιαδήποτε ψήφος εκτός ΝΔ ή ψήφος σε μικρότερα κόμματα, είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψήφος που θα οδηγήσει τη χώρα σε εθνική τραγωδία», παρατήρησε.           

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ