Τόσκας: Οι τρομοκράτες εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους – ΒΙΝΤΕΟ

“Επισκεφτήκαμε τον κ. Παπαδήμο και είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση”, ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από τον Ευαγγελισμό.

“Η κυβέρνηση, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί, ώστε να φέρει γρήγορα στη Δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν “εκδικητές” ή να το παίζουν “επαναστάτες”, γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα και έχει άλλη γνώμη”, ανέφερε ο κ. Τόσκας και συμπλήρωσε: “Αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν, παρά τον εαυτό τους. Τους έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός και πολύ σύντομα πιστεύουμε – και εργαζόμαστε – θα βρεθούν στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης”.

Είναι λάθος, όταν κάποιοι, όταν κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά”, σημείωσε ο κ. Τόσκας.

“Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις, γιατί η Αριστερά πιστεύει ότι ο λαός είναι αυτός που κάνει τις αλλαγές, ο λαός προωθεί τις πολιτικές καταστάσεις και ο λαός με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για κάτι καλύτερο”.

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ