Ο Ψαριανός για το τέμενος: Η δήθεν διαφοροποίηση και ο γκεμπελισμός

Για “δήθεν διαφοροποίησή” του στη διάταξη που αφορά στο μουσουλμανικό τέμενος κάνει λόγο, σε δήλωσή του, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.

“Οι μηχανισμοί προπαγάνδας και παραπληροφόρησης σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι ίδιοι. Στη δική μας περίπτωση έχουν βουίξει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με μία δήθεν διαφοροποίηση που με αφορά, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από το υπαρκτό και πραγματικό ζήτημα” σημειώνει ο κ. Ψαριανός και προσθέτει:

“Είναι απολύτως γνωστή και δηλωμένη η θετική αντιμετώπιση του ζητήματος του Τεμένους από το Ποτάμι και από εμένα προσωπικά έκπαλαι, όταν πολλοί άλλοι ανέμιζαν τις σημαίες του «ναι μεν, αλλά». Η θέση μας είναι απολύτως ξεκάθαρη και δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση. Ζητούσαμε, στηρίζαμε και ψηφίζουμε την κατασκευή του Τεμένους και την ολοκλήρωσή του από την πρώτη στιγμή. Στην Επιτροπή είπαμε ΝΑΙ στο Τέμενος με επιφύλαξη για τις λεπτομέρειες, τους όρους, τις προϋποθέσεις, το Δ.Σ., που η σχιζοφρενής αριστεροδεξιά κυβέρνηση μαγειρεύει όπως μόνο αυτή γνωρίζει. Και ενώ είναι καταφανής η σχιζοφρένεια και το καραγκιοζιλίκι υπουργού που υπογράφει την απόφαση για το Τέμενος ενώ το κόμμα του και ο ίδιος ως πρόεδρός του δεν την ψηφίζει, «δημοσιογραφικοί και άλλοι κύκλοι» ανακάλυψαν δήθεν διαφοροποίηση δική μου”.

“Οι δύο βασικοί εμπνευστές αυτών των μηχανισμών αποπροσανατολισμού και προπαγάνδας, είχαν το ίδιο όνομα: Ιωσήφ. Ο πρώτος ήταν μέγας γεωργιανός ηγέτης και ο δεύτερος Γερμανός υπουργός προπαγάνδας, πρωτοπαλίκαρο του Αδόλφου. Ο πρώτος μάλιστα, είχε και εντεταλμένο επ’ αυτών, ονόματι Μιχάλι” επισημαίνει και καταλήγει: 

“Και ο νοών νοείτω. Αν νοεί.

Υ.Γ. 1: Ενώ η αναπαραγωγή της δήθεν διαφοροποίησής μου πήρε χαρακτηριστικά πανδημίας, ουδείς επικοινώνησε μαζί μου για σχετικές διευκρινίσεις!

Υ.Γ.2: Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιείται το Ποτάμι. Ξεκίνησε με την συκοφαντία περί «μπομπολισμού» από την αρχή, ενώ άλλοι «μπομπολίζουν» και τακτοποιούν εργολαβίες. Καταλαβαινόμαστε, νομίζω.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ