Κώστας Πλεύρης vs Ηλίας Κασιδιάρης

Σε αρένα μετέτρεψαν το στούντιο τηλεοπτικού καναλιού kontra channel, οι Κωνσταντίνος Πλεύρης και Ηλίας Κασιδιάρης, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και λίγο έλειψε να… πιαστούν στα χέρια.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, κ.Πλεύρης και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, κ.Κασιδιάρης έκαναν το πάνελ άνω-κάτω, στο πλαίσιο της συνύπαρξής τους στην τηλεοπτική εκπομπή “Επί του πιεστηρίου”.

Η κατάσταση… ξέφυγε από τα όρια, όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ είπε ότι δεν συμφωνεί με τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και κατηγόρησε τον κ. Κασιδιάρη για επιθέσεις εναντίον βουλευτών.

«Εσύ ήσουν που χτύπησες με σιδερογροθιά το γιο μου, τον Γεωργιάδη και τον Ζαφειρόπουλο» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Το να χτυπάς έναν φουκαρά Πακιστανό δεν θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης».

Η απάντηση ήταν άμεση από την άλλη πλευρά, με τον Ηλία Κασιδιάρη να λέει: «Άκου να σου πω ανθρωπάκο, αλλά τι να σου πω, μάλλον έχεις πρόβλημα με τ’ αυτιά σου λόγω ηλικίας».Ποια ήταν η ανταπάντηση; «Έλα έξω και θα σε ξαπλώσω κάτω…».     Δείτε το βίντεο:   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ