• Το Άρμα Πολιτών για το debate

  2:32 μμ, Τετάρτη 06 Ιουν 2012 2:32 μμ, Τετάρτη 06 Ιουν 2012

  «Σαμαράς και Τσίπρας, δίχως συναίσθηση της ιστορικής συγκυρίας ερίζουν για το debate και συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες μικρομάγαζων, την ώρα που η χώρα καταρρέει και το ευρωπαϊκό οικοδόμημα τρίζει λόγω δομικών παραλείψεων», αναφέρει η ανακοίνωση του Άρματος Πολιτών, σχετικά με το debate και τις εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών.

  «Τα debates, με τον τρόπο που διεξάγονται και επιβάλλονται, αποδεικνύουν τη λογική του παραλόγου που διέπει την πολιτική ζωή του τόπου επί δεκαετίες και βασίζονται σε αντιδημοκρατικές αντιλήψεις, σύμφωνα με τις οποίες, οι πολιτικοί δικαιούνται να επιλέγουν οι ίδιοι τους δημοσιογράφους της αρεσκείας τους!

  Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, μπορεί και οφείλει να διασφαλίσει τη διαδικασία αυτήν, υλοποιώντας το θεσμικό ρόλο της.

  Το γεγονός ότι το debate καταλήγει να είναι ένα παιχνίδι για δύο, αποδεικνύει την ιδιοκτησιακή λογική επί των ψηφοφόρων που αναπτύσσουν τα συγκεκριμένα κόμματα. Ο δημόσιος διάλογος οφείλει να συμπεριλαμβάνει όλους όσοι κατέρχονται στον εκλογικό στίβο, ανεξάρτητα από δημοσκοπικά στοιχεία», καταλήγει η ανακοίνωση.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα