Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την τραγωδία με την Πόρσε

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρεται στο τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

«Μπροστά στον πόνο του πατέρα που χάνει το παιδί του δεν υπάρχει κανονικά τίποτε, ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε πλούτος, ούτε φτώχεια. Είναι αυτές οι στιγμές που ενώνουν όλους τους ανθρώπους και που σε κάνουν να λυγίζεις αισθανόμενος τον πόνο. Οι γονείς όλων αυτών των ανθρώπων έλαβαν την Κυριακή αυτό το τηλεφώνημα που όλοι οι γονείς του κόσμου τρέμουν» γράφει ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται παράλληλα στα σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο με αφορμή την τραγωδία στην εθνική οδό.

«Αντί όμως αυτές οι τραγωδίες να μας κάνουν όλους να ερχόμαστε πιο κοντά σκεπτόμενοι πόσο κοινή είναι η μοίρα μας, βγήκαν πάλι όλοι αυτοί οι αριστεροί με μίσος, για τον πλούσιο, τον κακομαθημένο, αυτόν που έχει όσα δεν έχουν, για να χύσουν πάλι τον βρωμερό τους φθόνο σαν δηλητήριο. Όπως έκαναν στην περίπτωση του Πλεύρη, του Παντελίδη και σε κάθε ανάλογη στιγμή. Περιφρονείστε τους! Μόνον αυτό τους αξίζει. Και συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Κουράγιο να αντέξουν αυτόν τον αφόρητο πόνο» προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ