Παπακώστα: Ο κ. Πολάκης δεν συνεχίζει το έργο των προκατόχων του

«Προφανώς, ο κ. Πολάκης, όταν ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, δεν ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα των προκατόχων του. Δεν ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που λήφθηκαν και για τους νόμους που ψηφίστηκαν», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής της για τον ΕΟΠΥΥ, ερωτηθείσα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας «αν υπάρχουν πράγματα για τα οποία μπορεί να με θυμάται στο υπουργείο Υγείας».

Η Κατερίνα Παπακώστα σχολίασε λέγοντας: «διερωτάται κανείς, αν συνεχίστηκε και αν επιβλέπει κανείς το έργο, το οποίο είχαμε δρομολογήσει και το μόνο που είχε απομείνει ήταν, η υλοποίησή του».

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε ενδεικτικά στην Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση, στη σύσταση Εθνικής Επιτροπής Σχεδιασμού και Συντονισμού για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών, στη δημιουργία Περιγεννητικών Κέντρων σε νοσοκομεία και κλινικές και σε κάθε ΥΠΕ, στη σύσταση επιτροπής «Για την υγεία της γυναίκας σε όλα τα στάδια της ζωής της» και στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Άνοια και την νόσο Alzheimer.

Η Κατερίνα Παπακώστα υποστήριξε μιλώντας στη Βουλή ότι «μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου θα διαπιστωθεί, κατά πόσο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φρόντισε, ώστε να υπάρξει συνέχεια στο υπουργείο Υγείας ως όφειλε ή αν περιορίστηκε στις φωναχτές δηλώσεις και τις προσβολές εναντίον των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και κυρίως εναντίον των πολιτών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ