Θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις

Η προτροπή του Κώστα Καραμανλή προς τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά κόμματα γιατί είναι σαν να ψηφίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ άναψε φωτιές στην «πολυκατοικία». «Αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά» ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρέμβαση του ο πρώην Πρωθυπουργός.Ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο Στέφανος Μάνος ο οποίος δεν επέστρεψε ποτέ στην ΝΔ μετά την διαγραφή του το 1998 από τον Κώστα Καραμανλή. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον πρώην Πρωθυπουργό το οποίο χαρακτήρισε ως τον βασικό υπαίτιο για την καταστροφή της χώρας.«Μετά από δύο χρόνια εκκωφαντικής σιωπής, ο κ. Καραμανλής, ένας από τους βασικούς υπαίτιους για την καταστροφή της χώρας, μας καλεί να ψηφίσουμε ένα κόμμα που δεν μπορεί για να αποφύγουμε ένα κόμμα που δεν θέλει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Δράσης.

Ο επόμενος που αντέδρασε ήταν ο Γ. Καρατζαφέρης ένας ακόμη πολιτικός που είχε συγκρουστεί ανοικτά με τον Κώστα Καραμανλή. Ο πρώην Πρωθυπουργός τον είχε διαγράψει σχεδόν με το που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ και από τότε οι σχέσεις τους δεν βελτιώθηκαν ποτέ.«Το πιο λυπηρό της όλης υπόθεσης, είναι το ότι μερικοί άνθρωποι δεν διδάσκονται από τα λάθη τους. Τα ίδια ακριβώς έλεγε ο κ. Καραμανλής και στις εκλογές του 2009 και παρέδωσε τη χώρα στο ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου με 43,92% και 160 βουλευτές. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν διδάσκεται από τα λάθη του» αναφέρει η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.

Αυτή δεν ήταν η τελευταία παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού λένε οι συνεργάτες του. Ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του «στρατιώτη του κόμματος» γεγονός που το απέδειξε και στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα με την παρουσία του στις ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Οι δύο άντρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και οι σχέσεις τους είναι άριστες και αυτό φάνηκε και στην συνδιάσκεψη του κόμματος όταν ο Κώστας Καραμανλής έδωσε το σύνθημα στα κορυφαία στελέχη να σηκωθούν και να χειροκροτήσουν όρθιοι το κλείσιμο της ομιλία του Προέδρου της ΝΔ.Δεν αποκλείεται ο πρώην Πρωθυπουργός στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Α. Σαμαρά να ανέβει μαζί του επάνω στην εξέδρα εφ όσον του το ζητήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ καθώς όλες οι κινήσεις γίνονται με την συμφωνία και των δύο πλευρών. Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ