Στην Πελοπόννησο ο Κουβέλης

Περιοδεία στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας, πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Κατά την επίσκεψή του στους τρεις νομούς, ο Φ. Κουβέλης θα έχει επαφές με παράγοντες της αυτοδιοίκησηςκαι τοπικούς φορείς, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Καλαμάτα.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ του Ναυπλίου, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

“Σταθμίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης της χώρας και την ανάγκη η Ελλάδα να αποκτήσει προοδευτική κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου, ισχυρή για να διαπραγματευτεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ικανή για να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους πολίτες και να κρατήσει την κοινωνία όρθια, χρειάζεται ένα Σχέδιο Άμεσης Διακυβέρνησης με συγκεκριμένες προτεραιότητες και γραπτές δεσμεύσεις για:

• Την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, εξασφαλίζοντας την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

• Τη σταθεροποίηση της οικονομίας, την ανακούφιση των μισθωτών και των συνταξιούχων και τις αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο Κράτος, το πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.

Οι καιροί επιβάλλουν σε όλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Σε ό,τι μάς αφορά θα κάνουμε το παν για τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης. Η Ελλάδα δε θα μείνει ακυβέρνητη”.         

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ