• Α.Παπαρήγα:"Μην τους ψηφίσετε..."

  12:36 μμ, Τετάρτη 30 Μάι 2012 12:36 μμ, Τετάρτη 30 Μάι 2012

  "Όσοι τρομοκρατούν το λαό με την πτώχευση δεν πρέπει να πάρουν ούτε μια ψήφο", διεμήνυσε η Αλέκα Παπαρήγα, και στρέφοντας τα πυρά της στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε και εκείνους που υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης, ότι εγκληματούν σε βάρος του λαού.

  Σε δηλώσεις κατά την περιοδεία της στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, σημείωσε επίσης πως το «όχι στο μνημόνιο, όχι στα αντεργατικά μέτρα» και το «πάση θυσία μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είναι δυο πράγματα ασυμβίβαστα.

  «Ο λαός», επανέλαβε, «πρέπει να συνειδητοποιήσει την ανάγκη αποδέσμευσης της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι μόνο έξοδο από την Ευρωζώνη, αλλά απαλλαγή από τις δεσμεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτίμησε πως η φιλολαϊκή ανάπτυξη είναι ασυμβίβαστη με την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση» .

  Το ΚΚΕ, υποστήριξε η κ. Παπαρήγα, πρέπει να είναι πανίσχυρο στη Βουλή, ώστε να αξιοποιήσει τη δυνατότητα στην επόμενη Bουλή που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «θα είναι κινούμενη άμμος», «να υπάρξουν κάποιοι νόμοι που να ανατρέπουν κάτι, έστω και ένας νόμος φιλολαϊκός να βγει είναι θετικό». Πάνω απ' όλα, τόνισε, πρέπει να οργανωθεί ο λαός «για να διεκδικήσει το ψωμί του στο ενδεχόμενο της άναρχης πτώχευσης» και στο σημείο αυτό, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως ο κίνδυνος της άναρχης ή προγραμματισμένης πτώχευσης είναι υπαρκτός.

  Όποιοι όμως τρομοκρατούν το λαό με την πτώχευση για να παραλύσει δεν πρέπει να πάρουν ούτε μια ψήφο, παρατήρησε η γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ «αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκληματούν γιατί αφήνουν το λαό ανοργάνωτο και αφοπλισμένο».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα